Hvem er vi?

Oasen - Vores daginstitution i Brejning med skoven, stranden og Brejning Havn som vores nære miljø.

Oasen

Oasen er en natur-daginstitution med både vuggestue og børnehave på ca. 100 børn. Vi bor tæt ved Vejle Fjord i den mindre by Brejning omgivet af skove og tæt på stranden. Vi har et charmerende hus med mos på taget, og vores dejlige legeplads er rundt om hele huset. På havnen har vi placeret en stationært base med bl.a. redningsveste, så vi altid kan komme til vandet og fiske krabber og samle sten – eller hvad vi nu lige har lyst til. 

Oasen er et sted, hvor vi vægter nærvær og relationer – og derfor arbejder vi hver dag i små grupper. Vi er et sted, hvor der ikke kun er plads til at være – men også plads til at lege og lære. Vi er optaget af, at se barnets vej gennem barnelivet som en dannelsesproces, hvor barnet skal danne sit selv og sin identitet og tillære sig mange kompetencer, viden og værdier for at blive et helt menneske, der mestrer livet.

Oasen er en institution hvor fagligheden  prioriteres meget høj. Godt humør , venlighed og hjælpsomhed kendetegner i høj grad vores hverdag. Vi er meget optaget af vores fælles fodslaw i det pædagogiske arbejde, som vi altid forsøger at optimere og forbedre for at skabe den bedste Oase for børnene.