Vores nærmiljø

Tæt ved Vejle fjord i Brejning er vi beriget med et nærmiljø med utrolig mange muligheder og smuk natur

Nærmiljø

Vi er så heldige, at Oasen er tæt placeret ved flere små skove og Brejning Havn der ligger ned til Vejle Fjord. For os betyder det, at vi har en daglig naturlig inddragelse af  området omkring os f.eks. med ture til havnen eller Spejderskoven. Ved havnen har vi placeret en stationært base med bl.a. redningsveste, så vi altid kan komme til vandet og fiske krabber og samle sten.

Brejning efterskoles shelters og bålsteder er steder vi hyppigt besøger. Vores samarbejde med efterskolen har bl.a. været aktiviteter til halloween på efterskolen for de ældste børn.

Plejecenteret Atriumhaven har vi igennem flere år haft traditioner ved halloween og jul. De ældste børn kommer på plejecenteret synger for og sammen med de ældre, og i december går børnene luciaoptog. 

Hvert år er vi i december i Gauerslund Kirke med børnegudstjeneste. Børnene er sammen med præsten til at vise krybbespillet.

Sammen med vores naboinstitution Blæksprutten holder vi hvert år inden efterårsferien Motionsløb. Vi starter sammen med opvarmning og herefter løber børnene i fællesskab rundt på stierne omkring institutionerne.

 

ved stranden
Ved shelter
Vi fanger krabber
I det høje græs
Ved stranden