Velkommen til Oasen

Velkommen til vores fantastiske naturinstitution Oasen. Her vægter vi hver dag naturlivet, nærvær og fordybelse med de skønneste børn.

Her på vores hjemmeside kan du læse mere om hvem vi er.

Også hvordan det er at være barn, forældre og ansat i Oasen. 

Når du er barn i Oasen, er du sammen med voksne som ser dig og møder dig. Vi interesser os for dig, og hvem du er. Vi er tæt på dig og du kan stole på os. Her i Oasen har du gode venner. Venner du leger med og som du udfordre dig sammen med. På vores ture prøver du dine kræfter af på de stejle skråninger  i skoven, og går på opdagelse sammen med dine gruppevenner og voksne. Vi fanger krabber og plukker bær.

I Oasen vil du også møde vores dyrevenner; Kalle Kanin som bor ved Skovnisserne. Du kan også møde alle vores vandrende pinde, vores store snegle og andre små krible-krabledyr vi finder i skoven eller ved vandet. 

Som forældre i Oasen er I vores vigtigste samarbejdspartner, og i fællesskab kan vi gøre det bedste for jeres barn. Et så vigtigt samarbejde kræver tid, og det har vi. Både til de formelle og uformelle snakke og møder.  

Vi ansatte i Oasen er ambitiøse med vores pædagogiske arbejde. Vi arbejder hele tiden på, at Oasen bliver den bedste institution med de bedste rammer og vilkår for alle børn. Vi vil noget med børnene. 

Du er velkommen til at kontakte os i ledelsen, vi er altid klar til en snak og en rundvisning. 

Vi glæder os til at byde børn og forældre velkommen i Oasen.

Venlig hilsen Personale og Ledelsen

 

Vi er malet
Vi er malet
Se en regnorm
Se en regnorm
Piger i kram
Piger i kram
mudderleg
Mudderleg
Piger på gynge
Piger på gynge